Meer resultaten voor tunneltent kopen

tunneltent kopen
 
Tunneltenten Tenten.nl.
Outwell Earth 5 tent. 4 à 5 persoons tunneltent Voor de actieve kampeerder. Easy Camp Galaxy 300 tent groen. Extra hoge tunneltent Voor 2-3 personen. Easy Camp Spirit 200 tent groen. Lichtgewicht tunneltent Snel opgezet. Easy Camp Palmdale 500 tent.
Tunneltent Tenten 2dehands.be.
De Boa Vista tunneltent van Safarica is geschikt voor vijf personen. Dit model heeft twee gescheiden slaapcabines. De tent heeft een totale af. 26 maart 2018 1222: Bree. Tent Obelink Dallas 6 XL. Particuliere verkoop van een nagenoeg nieuwe gezinstent van het merk Obelink, type Dallas 6 XL. De tent werd aangekocht op 16/06/2017 en werd. 26 maart 2018 0901: Temse. Overige categorie├źn in Tenten. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Tunneltent kopen Tunneltenten.nl.
Bent u een fanatieke kampeerder, dan is het hebben van een goede uitrusting van groot belang. En dus ook een goed tunneltent kopen is dan erg belangrijk. Tunneltent kopen op Tunneltenten.nl. Een tunneltent kopen, dat doet u natuurlijk op Tunneltenten.nl.
Tunneltent bij tentenspecialist De Wit Schijndel.
Door het gebruik van boogstokken wordt een tunneltent ook wel boogstoktent genoemd. Een tunneltent wordt opgezet met boogstokken die parallel aan elkaar lopen en wordt vastgezet met scheerlijnen en haringen. De constructie en de vorm bieden een tunneltent veel binnenruimte.
Familietenten bij OutdoorXL Bardani, Eureka, Outwell.
5 persoons tent. 6 persoons tent. 7 persoons tent. 8 persoons tent. 9 persoons tent. 10 persoons tent. 3 persoons tunneltent. 4 persoons tunneltent. 5 persoons tunneltent. 6 persoons tunneltent. 7 persoons tunneltent. 8 persoons tunneltent. 9 persoons tunneltent. 10 persoons tunneltent.
Tunneltent kopen? Frank.
Bij ons vindt u tunneltenten van verschillende grootte. Zo kunt u een compacte tunneltent kopen voor 2 personen of een ruime tunneltent kopen waar u met uw hele gezin in kunt. Ons assortiment bevat onder meer 4-persoons tunneltenten van Coleman en een 5-persoons of 6-persoons tunneltent van de merken Highlander en SunnCamp.
5-8 Persoons Tent kopen Voordelig aanbod I Kampeerwinkel CAMPZ.
Zowel de slaapcabines als het leefgedeelte hebben een optimale stahoogte en vloeroppervlakte. Voor een groot gezin of een vriendengroep is dit een ideale tent. In sommige modellen pas je tot maar liefst 8 personen! De koepeltent is net even anders dan een tunneltent.
Tunneltenten OutdoorXL al jaren de Specialist.
Voordelen van de tunnelvorm voor een tent is dat je over de gehele lengte van de tent een prima hoogte onder het hoogste punt van de boog En doordat de boogstokken steil oplopen, houdt je in een tunneltent veel bruikbare ruimte over naar de zijkanten.
Tunneltent kopen? Coolblue.
Kies dan voor een tunneltent met aparte slaap compartimenten en extra leefruimte. Ga je met een klein gezelschap kamperen, en wil je je gemakkelijk van camping naar camping verplaatsten? Dan is een kleine tunneltent, zonder extra leefruimte een optie. Deze zijn vaak compact en gemakkelijk mee te nemen.

Contacteer ons