Resultaten voor trekkerstent

trekkerstent
 
Trekkerstenten kopen BESLIST.be Ruim assortiment.
Alpine 2 persoons Trekkerstent. Trekkerstent Alpine 2 De Alpine 2 is een lichtgewicht tent welke compact is mee te nemen Slechts 1 tentstok waardoor het opzetten binnen enkele ogenblikken klaar is De ideale tent voor backpackers, fietsers of festivalganger afm opgezet 317: X 240 X 100 lxbxh slaapcabine: 257 X 140 X 95 ingepakt afm 50: x 14 x 14 cm totaalgewicht 1.9 kg snel op t.
Trekkerstent kopen? Frank.
De trekkerstent wordt ook vaak gebruikt door wandelaars en fietsers die een lange tocht maken. Zo kunnen zij eenvoudig ergens stoppen om snel hun tent op te zetten. Reizigers met een trekkerstent hebben de mogelijkheid om overal te overnachten, zonder veel last te hebben van het extra gewicht dat een tent vaak met zich meebrengt.
Lichtgewicht tenten bij De Wit Schijndel.
Lichtgewicht tent kopen. Trekt u er graag met de motor, fiets of te voet op uit dan is een lichtgewicht tent of trekkerstent de beste keuze. Naast het gewicht is het ook belangrijk dat een trekkerstent eenvoudig is op te zetten en snel droogt.
Koop uw Nordisk lichtgewicht tent of Nordisk trekkerstent voordelig bij Kampeermarkt.com.
Nordisk Lofoten 2 ULW tent. Resultaat pagina's: 1 2 3 5. Nordisk, hoge kwaliteit trekkerstent. Nordisk trekkerstent, een uitstekende keuze. Op zoek naar een ultra lichtgewicht tent of trekkerstent die niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook een goede prijs heeft?
Lichtgewicht tenten Tenten.nl.
Festival of kampeertentje Met hippe fotoprint. Easy Camp Comet 200 tent blauw. 2-persoons koepeltent Zeer lichtgewicht. Easy Camp Equinox 200 tent oranje. Lichtgewicht trekkerstent Ingangen aan beide zijden. Easy Camp Equinox 300 tent blauw. Lichtgewicht trekkerstent Ingangen aan beide zijden.
Trekkerstent kopen? Wij geven 10 tips! We Are Travellers.
Check eventueel ook het vakantielijst voor een heel overzicht. Waar een trekkerstent kopen? Er zijn verschillende winkels waar je goede trekkerstenten kunt kopen en er zijn ook diverse merken die erom beken staan goede kwaliteit te leveren. Prijzen voor een backpacktent of trekkerstent? Benieuwd naar de prijzen voor een trekkerstent?
Vind trekkerstent in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
Een week 2. Advertenties gerelateerd aan trekkerstent. Highlander Blackthorn 1 trekkerstent. Gratis verzending highlander 1-persoons trekkerstent deze 1-persoons tent van highlander is de trekkerstent bij uitstek. De tent weegt namelijk slechts anderhalve kilo, en is zeer compact op te bergen.
Lichtgewicht tenten bij OutdoorXL Eureka, Hilleberg, MSR, Nigor.
Compacte lichtgewicht tenten zijn in 1 persoons, twee persoons, drie personen en vierpersoons tent beschikbaar. Ben je op zoek naar een lichtgewicht tent voor meer dan 4 personen? Die hebben we ingedeeld bij de familietenten. Maar let op, er zijn echt hele lichte grotere tenten.
Trekkerstent kopen? Coolblue.
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd 3 ├ęchte winkels Gratis retourneren. Een trekkerstent is een lichtgewicht tent die gemakkelijk mee te nemen is op kampeervakanties met de fiets, motor of tijdens het backpacken. Trekkerstenten zijn veelal gemaakt van polyester of nylon.

Contacteer ons