Op zoek naar tunneltent 3 personen?

tunneltent 3 personen
 
Tunneltent kopen? Coolblue.
Dan is een kleine tunneltent, zonder extra leefruimte een optie. Deze zijn vaak compact en gemakkelijk mee te nemen. Sommige tunneltenten hebben de mogelijkheid een luifel aan de tent te bevestigen voor extra leefruimte voor je tent. Geschikt voor: 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen Families.
3 Persoons tenten bij Campz.be Scherpe prijzen, laag aanbod!
Gewicht: Een backpacker heeft bijvoorbeeld een lichtgewicht tent nodig die weinig ruimte in beslag neemt, zoals een geodat of een kleine, lichte tunneltent. Een stel dat op vakantie gaat met de auto kan echter een wat zwaardere tent kiezen die wat groter is en meer comfort biedt. Gebruiksgemak: Het opzetten en afbreken van de tent moet het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk gaan. Voor een backpacker is dit van nog groter belang. Hoe sneller de tent is ingepakt, hoe sneller hij weer op pad kan. Over het algemeen zijn de nieuwste modellen 3-persoonstenten geoptimaliseerd en eenvoudig te installeren. Materiaal: Het materiaal hangt vaak samen met het gewicht. Lichtgewicht 3-persoonstenten als een stronggeodat/strong worden gemaakt van synthetische materialen, ideaal voor een wandelvakantie. Comfortabele tunneltenten zijn vaak gemaakt van een combinatie van synthetisch materiaal en katoen. Dit is relatief licht en is extra ademend en biedt hierdoor meer comfort. Met een kampeertent voor 3 personen wordt elke vakantie een feest.
Lichtgewicht tenten bij OutdoorXL Eureka, Hilleberg, MSR, Nigor.
5 persoons tent. 6 persoons tent. 7 persoons tent. 8 persoons tent. 9 persoons tent. 10 persoons tent. 3 persoons tunneltent. 4 persoons tunneltent. 5 persoons tunneltent. 6 persoons tunneltent. 7 persoons tunneltent. 8 persoons tunneltent. 9 persoons tunneltent. 10 persoons tunneltent.
TENTEN 2 PERSONEN op De Berghut c.v.b.a.
De Gossamer II is een tunneltent voor 2 personen met dubbele boogconstructie. Deze tent heeft 2 ingangen. De binnentent is volledig in muggennet materiaal vervaardigt, dit zorgt voor een goede ventila. Campo Compact XT 2P-Green. De Campo Compact XT is een ruime 3-seizoenen trekking en kampeertent voor twee personen, met een uitgebreide voortent voor meer comfort en ruimte voor je spullen. De betaalbare Campo Compact XT heeft. Autumn Wind 2 EXO-Cactus Green. De Autumn Wind 2 EXO is een stabiele en lichte, vrijstaande tent voor 2 personen, ideaal voor de gewichtsbesparende wandelaar, fietser of kajakker. De hybride constructie maakt gebruik van de windvast. Halland 2 PU Green. De Halland 2 PU is een 3-seizoenstent voor 2 personen. De stokken zitten in het buitenzeil, zodat je de tent kan opzetten en afbreken zonder de binnentent er uit te nemen. De tent heeft een voortent., Skyrocket II Dome Green Tea. JACK WOLFSKIN TE211.GRTE. De Skyrocket II Dome is een koepeltent voor 2 personen met een innovatieve ventilatie en 1 ingang. De Zipvent deurventilatie en 2 openingen in het dak zorgen voor voldoende ventilatie in de tent. Product 1 tot 8 van 34 producten. Result Pages: 1 2 3 4 5 Volgende.
3-persoons tent kopen? Frank.
Vaak betreft dit een koepeltent die voorzien is van een ruimtelijk slaapcompartiment. Ook vindt u in onze webshop drie-persoons tenten in de vorm van een tunneltent. Wat voor tent u ook zoekt bij ons vindt u altijd een tent die voldoet aan uw wensen. Lees meer Lees minder. 1 dag 12. 3 dagen 12. 5 dagen 12. 8 dagen 13. 12 dagen 13. Meer dan 12 dagen 13. Verwijder alle filters. 3 4 personen 1.
Tunneltent Tenten 2dehands.be.
Coleman tent voor 6 personen met 3 compartimenten zo goed als nieuw, 1x 10 fagen gebruikt. 2 april 2018 1133: Sint-Gillis-Waas. Tunneltent Bardani Belvedere 6 persoons. Slechts 1 maal 1 week gebruiktzomer 2015 6-persoons tunneltent met: inritsbaar kuipgrondzeil, vaste luifel en voor-en zij ingang 7m65.
Driepersoons tenten Tenten.nl.
Ruime, opblaasbare tent Voor 2 à 3 personen. Easy Camp Galaxy 300 tent blauw. Extra hoge tunneltent Voor 2-3 personen. Easy Camp Galaxy 300 tent groen. Extra hoge tunneltent Voor 2-3 personen. Outwell Cloud 3 tent. 2 à 3 persoons trekkerstent Met achterdeur in slaapcabine.
3-persoons tenten kopen BESLIST.be Laagste prijs.
Vango Tempest Pro 300 Pamir Green. De Vango Tempest 300 is een tunneltent voor maximaal 3 personen. De tunneltent is voorzien van een voorgedeelte met een grondzeil en een windscherm. Hierdoor kan je bij winderig weer toch buiten zitten of koken.
3 Persoons tent kopen? Coolblue.
Dan kun je best gaan voor een 3 persoons tent met wat extra leefruimte. Geschikt voor: 2 personen 4 personen 5 personen 6 personen Families. Populaire merken: Coleman Nomad Outwel Tentsile Vango Vaude. Type tenten: Koepeltenten Tunneltenten Pop up tenten Tipi tenten Lichtgewicht tenten.

Contacteer ons