Op zoek naar lichtgewicht tent?

lichtgewicht tent
 
Lichtgewicht Tenten? Gratis bezorgd vanaf 15 Vrijbuiter.
Trekking koepel tenten 1. TREKKING TUNNEL TENTEN 2. Ben je van plan om veel te reizen met je tent? Neem dan een lichte, compacte tent van bijvoorbeeld Vango of MSR mee. Deze lichtgewicht tenten zijn geschikt voor 2 of 3 personen.
Lichtgewicht tenten kopen? BESLIST.be Ruim assortiment.
De tent is geschikt voor actieve kampeerders en voor trektochten. Na een lange wandeling zet je de lichtgewicht tent eenvoudig en sne. Nigor Tent Dodo 3 Donkergroen. De Dodo 3 is onze nieuwe ultra lichtgewicht 3-persoons tent voor allround gebruik in 3 seizoenen.
Lichtgewicht tent kopen? Van Duinkerken sport Kamperen Van Duinkerken Rekreatie B.V.
De lichtgewicht tenten van Coleman en Robens zijn kwalitatief sterk en worden veel gebruikt door mensen die een lichtgewicht tent nodig hebben. De meeste lichtgewicht tenten zijn tunneltenten, maar er zijn ook koepeltenten verkrijgbaar die licht van gewicht zijn. Lees verder Verbergen.
Eindelijk een lichtgewicht tent gekozen Wandelvrouw.
Volgende week is het eerste evenement al, dus ik moest eindelijk de knoop doorhakken over welke tent ik ga aanschaffen. Een ding is zeker: Het moet een lichtgewicht tent worden, want bij sommige gelegenheden zal ik hem in mijn rugzak moet tillen.
Vind lichtgewicht in Kamperen Tenten op Marktplaats.nl.
De husky bizam is een 2 persoons lichtgewicht tent.de tent is makkelijk op te zetten en ideaal om mee te nemen doordat de tent erg compact is. De bizam tent is een dubbel-kappige single tent met een buitenconstructie van aluminium.
Lichtgewicht tent active leisure.
Een tent, slaapzak en kleding zijn de belangrijkste dingen. Hierbij is de tent meestal het zwaarst en dus lastig om mee te nemen. Active Leisure heeft hier dé oplossing voor: een lichtgewicht tent. Een lichtgewicht tent is handig om mee te nemen in de rugzak.
Test lichtgewicht koepeltenten 2015 oppad.nl. arrow. cross. search.
Bij een tent waar de stokken door de buitentent voeren kun je veelal de binnen en buitentent in één keer tegelijk en snel opzetten Hilleberg, Helsport, Sierra Designs, Jack Wolfskin. De buitentent kun je eventueel ook solo gebruiken als lichtgewicht shelter.
Lichtgewicht tent kopen? tent-expert.be Frank.
Doorgaans heeft u bij zo'n' trip niet veel meer dan een rugzak bij u, waardoor een laag gewicht en een compact formaat van groot belang zijn bij de keuze van tentje. Een lichtgewicht tent weegt doorgaans niet veel meer dan drie kilo en neemt opgevouwen erg weinig ruimte in.
Lichtgewicht hoeft niet duur te zijn? Hiking.be.
Wil je lichtgewicht gaan, maar toch veel ruimte hebben, dan raden we je de Hilleberg Anjan 1700g, 560 EUR aan voor 850g per persoon. Ja 1700 gram is veel in lichtgewicht termen, maar dat is het niet als je ziet hoeveel tent je hiervoor krijgt.
Trekkerstent kopen? Wij geven 10 tips! We Are Travellers.
Lichtgewicht tenten kun je al vinden van 15, kilo. Dit is dan het gewicht van een ultra lichtgewicht tent voor twee personen. Slaap je met drie personen of wil je een ruimere tent? Dan kun je rekenen op een tent van 3 kilo.
Lichtgewicht tenten Tenten.nl.
Ventilatie van lichtgewicht tenten. Omdat de meeste lichtgewicht tenten vrij klein zijn, is het verstandig te kijken of de tent goed geventileerd kan worden. Sommige tenten zijn voorzien van speciale ventilatiehorren en een ademende binnentent. Zonder ventilatie krijgt u last van condens.
TENTEN 2 PERSONEN op De Berghut c.v.b.a.
De Helix 200 is een klassieke tweepersoons tunneltent en is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een compacte tent, die plaats biedt aan twee personen. De tent is super snel en eenvoudig op te zet. Gossamer II Cactus Green.

Contacteer ons